Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pit de pollastre del Montseny farcit de sípia i gambes

Pit de pollastre del Montseny farcit de sípia i gambes

Pit de pollastre del Montseny farcit de sípia i gambes

Ingredients per a 2 persones

  • 1 peça de pit de pollastre obert
  • 1 sípia gran neta
  • 250 grams de gambes pelades
  • Farina
  • 1 ceba
  • Caldo de peix
  • Oli d’oliva
  • All, julivert, pebre i sal

Preparació

1. Tallar la sípia a tires llargues finetes i posar-les al foc amb una mica d’oli fins que deixin anar tota l’aigua i la tornin a absorbir.

2. Saltejar les cues de gambes pelades amb oli i julivert. Un cop fetes, guardar-ho per separat.

3. Tallar la ceba a trossets molt petits i fins i posar-la a fregir a una altre paella amb un raig d’oli d’oliva que es vagi sofregint a foc lent.

4. Mentre la ceba s’estigui fent a foc lent, afegir una part de la sípia i les cues de gambes saltejades i tallades a trossets petits i tirar un parell de cullerades de farina. Un cop la farina quedi una mica torrada incorporar el caldo de peix i barrejar fins que vegeu que ha quedat una massa com de croquetes.

5. Salpebrejar el pit de pollastre i deixar-lo obert.

6. Estendre la barreja sobre el pit de pollastre i afegir-hi la sípia que teníem reservada en una paella a part.

7. Enrotllar el pit de pollastre i lligar-la amb fil de cuina.

8. Posar-ho al forn durant 90 minuts a 150ºC amb un rajolí de vi blanc.

9. Un cop el traieu del forn, retirar el fil de cuina i tallar-ho a rodanxes. Ja tenim el plat a punt per servir.

Un consell: és imprescindible esperar que el pit de pollastre de pagès estigui totalment fred abans de tallar-ho per tal que no es desfaci.

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA ORIGINAL: POLLASTRE DEL MONTSENY
AUTOR DE LA RECEPTA: Pere Molins

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

twenty − 6 =

Pre-sale Questions