Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Mercat Medieval Vic 2022
8, 9, 10 i 11 de desembre de 2022

Mercat Medieval Vic 2022
8, 9, 10 i 11 de desembre de 2022

Mercat Medieval Vic 2022<br /><strong>8, 9, 10 i 11 de desembre de 2022</strong>

Aquest mes de desembre de 2022 el Mercat Medieval tornarà a la nostra ciutat. Durant aquests dies, Vic es converteix en el marc idoni per recrear l’època medieval amb expositors repartits per tot els carrers propers al centre històric de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d’altres productes.

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s’hi ofereixen.

L’oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls, recreació d’oficis i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers propers al centre històric de la ciutat i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l’atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d’aquells temps.

Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per no perdre detall de tot el que passarà!

Informació de l’activitat

DATES: 8, 9, 10 i 11 de desembre de 2022
LLOC:  Carrers propers al centre històric de Vic
HORA: De 10:00 a 20:00h.
TIPUS D’ENTRADA: Accés gratuït

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

five × 1 =

Pre-sale Questions