Ingredients per a 4 persones
- Un quart de pollastre de pagès per filetejar
- Verdura: ceba, carbassó, pastanaga i pebrot (opcional)
- Crema de llet
- Pebre vermell dolç
- Pebre negre
- 2 cullerades d’oli d’oliva
Preparació
- En primer lloc, heu de tallar el pollastre amb filets, més fins o més gruixuts depenent del gust de cadascú.
- A continuació talleu les verdures: la ceba, el carbassó i el pebrot, a trossets petits i ralleu la pastanaga.
- Un cop tallades, poseu-les en una paella amb una cullerada d’oli i les deixeu fregir a foc lent.
- Quan la verdura estigui cuita, més o menys depenent del gust de cadascú, heu d’afegir un polsim de pebre negre, de pebre vermell dolç i sal i barrejar-ho.
- Després, afegiu la crema de llet i deixeu-ho coure a foc mig.
- Quan la crema de llet esta ben cuita, amb l’espessor adequada, es retira del foc.
- Agafeu una porció del sofregit que heu fet i tritureu-lo. D’aquesta manera aconseguireu la salsa per acabar de completar i guarnir el plat.
- Per últim, coure el pollastre filetejat.
- Un cop teniu tots els ingredients preparats només us queda la presentació del plat.
Presentació:
Afegiu una capa amb el sofregit que heu preparat. A sobre poseu un altre tall de filet de pollastre i cobriu-lo de nou amb la verdura. Per últim, poseu un altre tall del pollastre a sobre. Finalment, escampeu la salsa per sobre.
TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA ORIGINAL: POLLASTRE DEL MONTSENY
AUTOR DE LA RECEPTA: Pere Molins
Comentaris 0