Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Milfulls de pollastre de pagès del Montseny

Milfulls de pollastre de pagès del Montseny

Milfulls de pollastre de pagès del Montseny

Ingredients per a 4 persones

  • Un quart de pollastre de pagès per filetejar
  • Verdura: ceba, carbassó, pastanaga i pebrot (opcional)
  • Crema de llet
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre negre
  • 2 cullerades d’oli d’oliva

Preparació

  1. En primer lloc, heu de tallar el pollastre amb filets, més fins o més gruixuts depenent del gust de cadascú.
  2. A continuació talleu les verdures: la ceba, el carbassó i el pebrot, a trossets petits i ralleu la pastanaga.
  3. Un cop tallades, poseu-les en una paella amb una cullerada d’oli i les deixeu fregir a foc lent.
  4. Quan la verdura estigui cuita, més o menys depenent del gust de cadascú, heu d’afegir un polsim de pebre negre, de pebre vermell dolç i sal i barrejar-ho.
  5. Després, afegiu la crema de llet i deixeu-ho coure a foc mig.
  6. Quan la crema de llet esta ben cuita, amb l’espessor adequada, es retira del foc.
  7. Agafeu una porció del sofregit que heu fet i tritureu-lo. D’aquesta manera aconseguireu la salsa per acabar de completar i guarnir el plat.
  8. Per últim, coure el pollastre filetejat.
  9. Un cop teniu tots els ingredients preparats només us queda la presentació del plat.

Presentació:
Afegiu una capa amb el sofregit que heu preparat. A sobre poseu un altre tall de filet de pollastre i cobriu-lo de nou amb la verdura. Per últim, poseu un altre tall del pollastre a sobre. Finalment, escampeu la salsa per sobre.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA ORIGINAL: POLLASTRE DEL MONTSENY
AUTOR DE LA RECEPTA: Pere Molins

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

twenty − one =

Pre-sale Questions