Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Panets de xapata

Panets de xapata

Panets de xapata

Ingredients per a 4 persones

  • 350 ml d’aigua
  • 2 cullerades d’oli d’oliva soperes
  • 0,5 kg de farina de força (una mica més per espolvorejar)
  • 10 gr de sal
  • 5 gr de sucre
  • 1 culleradeta de llevat sec ràpid
  • Llet per glassejar

Preparació

PREPARACIÓ UTILITZANT LA THERMOMIX:

Posem en el vas l’aigua, l’oli, a sobre la farina, en un cantó la sal, en l’altre el sucre i en un forat al mig el llevat. Barrejar-ho tot amb l’opció espiga fins que quedi amassat.

Amb les mans untades d’oli treure la pasta i fer 8 boles iguals. Deixar pujar durant una mitja hora aproximadament fins que es vegi que ha augmentat de volum.

Els pintem amb llet i els espolvoregem amb farina.

Posar-los al forn pre escalfat a 200º durant una mitja hora o fins que estiguin daurats i al picar-los de sota sonin a buit.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

twelve − eight =

Pre-sale Questions