Ingredients per a 4 persones
- 350 ml d’aigua
- 2 cullerades d’oli d’oliva soperes
- 0,5 kg de farina de força (una mica més per espolvorejar)
- 10 gr de sal
- 5 gr de sucre
- 1 culleradeta de llevat sec ràpid
- Llet per glassejar
Preparació
PREPARACIÓ UTILITZANT LA THERMOMIX:
Posem en el vas l’aigua, l’oli, a sobre la farina, en un cantó la sal, en l’altre el sucre i en un forat al mig el llevat. Barrejar-ho tot amb l’opció espiga fins que quedi amassat.
Amb les mans untades d’oli treure la pasta i fer 8 boles iguals. Deixar pujar durant una mitja hora aproximadament fins que es vegi que ha augmentat de volum.
Els pintem amb llet i els espolvoregem amb farina.
Posar-los al forn pre escalfat a 200º durant una mitja hora o fins que estiguin daurats i al picar-los de sota sonin a buit.
TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0