Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pastís de formatge amb xocolata blanca

Pastís de formatge amb xocolata blanca

Pastís de formatge amb xocolata blanca

Ingredients per a 8 persones

  • 175 gr de galetes tipus Digestive
  • 100 gr de xocolata blanca
  • 60 gr de mantega
  • 600 gr de formatge tipus Philadelphia
  • 300 gr de nata líquida
  • 140 gr de sucre llustre
  • 3 ous

Preparació

Per fer la base del pastís, triturem les galetes fins que quedin a trossets petits i hi afegim la mantega que prèviament haurem fos. Ho barregem bé fins que quedi una massa i ho extenem pel fons d’un motlle rodó d’entre 20 i 25cm. Ho posem al forn a 180º durant uns 10 minuts i ho deixem refredar.

Barregem el formatge, la nata i el sucre amb l’ajuda d’un robot de cuina fins que quedi homogeni. Sense deixar de barrejar, hi anem afegint els ous un a un. Finalment, hi afegim la xocolata blanca fosa prèviament (al microones o al bany Maria) i ho seguim barrejant tenint cura de que quedi sense grumolls.

Posem aquesta barreja al motlle a sobre de la base de galeta que hi hem fet i ho allisem. Ho posem al forn a 180º, a mitja altura i amb un vol (per exemple) amb aigua perquè vagi fent vapor. Aproximadament amb 50 minuts – 1 hora hauria d’estar a punt.

Deixar refredar a poc a poc. Posar-lo després a la nevera un mínim de 4 hores abans de servir. Es pot acompanyar de maduixes per sobre (per exemple).

 

TEMPS APROXIMAT: 1h 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

8 + ten =

Pre-sale Questions