Ingredients per a 8 persones
- 175 gr de galetes tipus Digestive
- 100 gr de xocolata blanca
- 60 gr de mantega
- 600 gr de formatge tipus Philadelphia
- 300 gr de nata líquida
- 140 gr de sucre llustre
- 3 ous
Preparació
Per fer la base del pastís, triturem les galetes fins que quedin a trossets petits i hi afegim la mantega que prèviament haurem fos. Ho barregem bé fins que quedi una massa i ho extenem pel fons d’un motlle rodó d’entre 20 i 25cm. Ho posem al forn a 180º durant uns 10 minuts i ho deixem refredar.
Barregem el formatge, la nata i el sucre amb l’ajuda d’un robot de cuina fins que quedi homogeni. Sense deixar de barrejar, hi anem afegint els ous un a un. Finalment, hi afegim la xocolata blanca fosa prèviament (al microones o al bany Maria) i ho seguim barrejant tenint cura de que quedi sense grumolls.
Posem aquesta barreja al motlle a sobre de la base de galeta que hi hem fet i ho allisem. Ho posem al forn a 180º, a mitja altura i amb un vol (per exemple) amb aigua perquè vagi fent vapor. Aproximadament amb 50 minuts – 1 hora hauria d’estar a punt.
Deixar refredar a poc a poc. Posar-lo després a la nevera un mínim de 4 hores abans de servir. Es pot acompanyar de maduixes per sobre (per exemple).
TEMPS APROXIMAT: 1h 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0