Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Broqueta de marisc i crema de corall de vieira

Broqueta de marisc i crema de corall de vieira

Broqueta de marisc i crema de corall de vieira

Ingredients per a 4 persones

  • 8 ous durs de guatlla
  • 1 tronc de bacallà dessalat
  • 8 tomàquets cherry
  • 8 gambetes
  • 8 llagostins
  • 8 vieires ( d’aquelles petites congelades )
  • 8 musclos
  • 8 escuradents llargs o pinxos
  • 1 all
  • Oli d’oliva
  • Crema de llet (una mica)

Preparació

  1. Tallar el tronc de bacallà en 8 daus.
  2. Separar els coralls de la carn de vieira.
  3. Saltejar lleugerament les gambetes, els llagostins i la carn de vieira amb oli i un all.
  4. Prendre 2 o tres coralls de vieira i escalfar-los amb la crema de llet fins que bulli.
  5. Trinxar amb un túrmix fins que tingui consistència de crema.
  6. En un pinxo o escuradents llarg posar 1 element de cada: bacallà, musclo, tomàquet, vieira, gamba, ou de guatlla i llagostí.
  7. Acompanyar-ho amb una mica de la crema de corall.

AUTOR DE LA RECEPTA: Toni Casas Pujadas

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

10 + twelve =

Pre-sale Questions