Ingredients per a 4 persones
- 8 ous durs de guatlla
- 1 tronc de bacallà dessalat
- 8 tomàquets cherry
- 8 gambetes
- 8 llagostins
- 8 vieires ( d’aquelles petites congelades )
- 8 musclos
- 8 escuradents llargs o pinxos
- 1 all
- Oli d’oliva
- Crema de llet (una mica)
Preparació
- Tallar el tronc de bacallà en 8 daus.
- Separar els coralls de la carn de vieira.
- Saltejar lleugerament les gambetes, els llagostins i la carn de vieira amb oli i un all.
- Prendre 2 o tres coralls de vieira i escalfar-los amb la crema de llet fins que bulli.
- Trinxar amb un túrmix fins que tingui consistència de crema.
- En un pinxo o escuradents llarg posar 1 element de cada: bacallà, musclo, tomàquet, vieira, gamba, ou de guatlla i llagostí.
- Acompanyar-ho amb una mica de la crema de corall.
AUTOR DE LA RECEPTA: Toni Casas Pujadas
Comentaris 0