Ingredients per a 2 persones
- 2 pits de pollastre desossats
- Mitja llimona
- Orenga
- Sal
Preparació
Untem una safata petita de vidre (o una vol amb tapa, per exemple) que pugui anar al forn amb oli.
Tallem el pollastre en trossos petits i els posem en aquesta safata. Hi tirem orenga i sal al gust i ho barregem tot.
Tallem mitja llimona a rodanxes fines i les anem col·locant per sobre el pollastre fins a cobrir-lo.
Escalfem el forn a 250º i hi posem aquest vol tapat. Al cap d’uns 20 minuts ho traiem del forn. Veureu que la llimona ha deixat anar bastant suc i que el pollastre ha quedat com si fos una massa. Amb l’ajuda d’un ganivet, tornem a esmicolar el pollastre ben petit i ho tornem a col·locar al forn ara sense tapa uns 10 minuts més. Aquest cop veurem que el líquid s’evapora i el pollastre s’enrosseix.
Quan està cuit al nostre gust el traiem del forn i ja el podem emplatar.
TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa
AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte
Comentaris 0