Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pollastre a la llimona

Pollastre a la llimona

Pollastre a la llimona

Ingredients per a 2 persones

  • 2 pits de pollastre desossats
  • Mitja llimona
  • Orenga
  • Sal

Preparació

Untem una safata petita de vidre (o una vol amb tapa, per exemple) que pugui anar al forn amb oli.

Tallem el pollastre en trossos petits i els posem en aquesta safata. Hi tirem orenga i sal al gust i ho barregem tot.

Tallem mitja llimona a rodanxes fines i les anem col·locant per sobre el pollastre fins a cobrir-lo.

Escalfem el forn a 250º i hi posem aquest vol tapat. Al cap d’uns 20 minuts ho traiem del forn. Veureu que la llimona ha deixat anar bastant suc i que el pollastre ha quedat com si fos una massa. Amb l’ajuda d’un ganivet, tornem a esmicolar el pollastre ben petit i ho tornem a col·locar al forn ara sense tapa uns 10 minuts més. Aquest cop veurem que el líquid s’evapora i el pollastre s’enrosseix.

Quan està cuit al nostre gust el traiem del forn i ja el podem emplatar.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

 

 

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

4 − 1 =

Pre-sale Questions