Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pasta amb tomàquets secs i pinyons

Pasta amb tomàquets secs i pinyons

Pasta amb tomàquets secs i pinyons

Ingredients per a 6 persones

  • 500 gr de pasta (al gust)
  • 50 gr de tomàquets secs
  • 60 gr de pinyons
  • 15 fulles d’alfàbrega
  • 1 all
  • Oli d’oliva
  • 30 gr de parmesà ratllat
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació

En una olla, bullim la pasta (al gust). Mentrestant, passem pel Túrmix els tomàquets, el pinyons, l’alfàbrega, l’all, l’oli i la sal. No cal que quedi molt triturat, ja que així la salsa té una mica de textura. Barrejar la pasta amb la salsa que acabem de fer. Pos

Nota: els tomàquets secs s’han d’hidratar abans, com a mínim 30 minuts. L’aigua dels tomàquets es pot aprofitar a l’hora de triturar els ingredients.

AUTOR DE LA RECEPTA: Montserrat Salvans

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

20 − fourteen =

Pre-sale Questions