Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Puré de patates i ou amb tòfona

Puré de patates i ou amb tòfona

Puré de patates i ou amb tòfona

Ingredients per a 4 persones

  • 5 patates mitjanes
  • 4 ous
  • 1 tòfona
  • oli d’ oliva
  • sal
  • pebre (una mica)
  • julivert (una mica per decorar)

Preparació

Fem bullir les patates a trossos amb sal fins que siguin cuites. Reservem una mica d’aigua de cocció (per afegir-la al puré de patates, si ens cal). Les aixafem amb una mica d’oli d’ oliva i una mica de pebre. Afegim si ens convé, l’ aigua de cocció.

Posem un tros de paper film en una tassa, l’ untem amb oli i hi aboquem l’ ou. Fem una mena de paquet cargolant l’ extrem del plàstic. Fem un paquet per cada ou. Posem aigua en una olla i quan bull hi posem els paquetets amb els ous. Els deixem coure uns 5 minuts. També els podríem fer ferrats.

Muntem el plat: hi posem a sota el puré de patates amb la màniga pastissera, després l’ ou, i per últim la tòfona ratllada ( prèviament rentada i raspallada amb un raspallet ben petit, per treure tota al terra que té) i el julivert picat.

AUTOR DE LA RECEPTA: Anna Fornell
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

5 + twenty =

Pre-sale Questions