Ingredients per a 4 persones
- 5 patates mitjanes
- 4 ous
- 1 tòfona
- oli d’ oliva
- sal
- pebre (una mica)
- julivert (una mica per decorar)
Preparació
Fem bullir les patates a trossos amb sal fins que siguin cuites. Reservem una mica d’aigua de cocció (per afegir-la al puré de patates, si ens cal). Les aixafem amb una mica d’oli d’ oliva i una mica de pebre. Afegim si ens convé, l’ aigua de cocció.
Posem un tros de paper film en una tassa, l’ untem amb oli i hi aboquem l’ ou. Fem una mena de paquet cargolant l’ extrem del plàstic. Fem un paquet per cada ou. Posem aigua en una olla i quan bull hi posem els paquetets amb els ous. Els deixem coure uns 5 minuts. També els podríem fer ferrats.
Muntem el plat: hi posem a sota el puré de patates amb la màniga pastissera, després l’ ou, i per últim la tòfona ratllada ( prèviament rentada i raspallada amb un raspallet ben petit, per treure tota al terra que té) i el julivert picat.
AUTOR DE LA RECEPTA: Anna Fornell
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
Comentaris 0