Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pastís a les tres xocolates

Pastís a les tres xocolates

Pastís a les tres xocolates

Ingredients per a 8 persones

BASE:

  • 200 g xocolata negre Intens Nestlé Postres
  • 5 ous L
  • 125 grams de sucre fi
  • 100 de farina d’ametlles
  • 1 c/s de vodka de xocolata (o licor de cafè)

FARCIT:

Per l’almívar:

  • 20 ml d’aigua
  • 30 g de sucre
  • 1 rajolí de licor al gust

Pel “ganache” de xocolata:

  • 75 ml de nata
  • 80 g de xocolata negre Nestlé Postres
  • 20 g de mantega

COBERTURA

  • 180 grams de xocolata blanca Nestlé Postres
  • 10 ml de mel
  • 75 ml de nata líquida
  • 20 g de mantega
  • 250 g de mascarpone

Preparació

BASE:

  1. Preescalfar el forn a 170º
  2. Fondre la xocolata al microones o al bany maria. Reservar.
  3. Separem tots els ous menys un el rovell de les clares. Muntem les clares a punt de neu i reservem.
  4. Barregem l’ou, amb els rovells i el sucre fins que doblin el volum.
  5. Afegim la xocolata mica en mica a la barreja i després la farina d’ametlles sense para de remenar.
  6. Afegim ¼ de les clares muntades a la barreja i batem per suavitzar la mescla.
  7. Afegim la resta de les clares muntades amb moviments suaus.
  8. Encamisem el motllo amb mantega i farina i coem una hora aproximadament. Comprovem amb una broqueta de fusta o un ganivet punxant i quan surti net.
  9. Retirem i encara en calent, el punxem i ruixem el licor.

COBERTURA:

  1. Foneu la xocolata blanca al bany maria o al microones.
  2. Poseu la nata, amb la mel i la mantega en un cassó al foc. Un cop arrenqui a bullir anem afegint lentament a la xocolata, remenant fins que quedi una mescla homogènia.
  3. Deixem refredar a temperatura ambient i la deixem un mínim de 5 hores a la nevera.

FARCIT:

  1. Posem en un cassó a foc suau tots els ingredients i deixem coure un parell minuts. Retirem i deixem refredar.
  2. Posem la nata, la mantega en un cassó a foc suau.
  3. Remenem i quan arrenqui a bullir, retirem el cassó i afegim la xocolata a trossos.
  4. Remenem fins que quedi ben incorporat i deixem refredar.

MUNTATGE DEL PASTÍS:

  1. Un cop fred, l’obrim per a la meitat i pintem amb l’almívar.
  2. Posem una capa del ganache de xocolata i tapem.
  3. Posem la cobertura en una màniga pastissera i cobrim tot el pastís.
  4. Decorem al gust i ja podem servir.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Mitja

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

11 − nine =

Pre-sale Questions