Ingredients
- 1 ¾ tasses de farina de força
- 2 c.s de sucre*
- 1 c.p de llevat Royal
- Cireres en almívar
- 1 ou
- 1/4 de tassa de llet
- 1/3 de tassa de mantega fosa**
- 1 tassa = 250 ml
*Si sou de dolç us aconsello que n’hi poseu més
** La vaig substituir per oli de gira-sol
Preparació
- Escalfar el forn a 200º.
- Tamisar la farina i el llevat. Afegir el sucre i el llevat.
- A un altre bol posar l’ou, la llet i la mantega. Afegir a la preparació anterior i remenar, queda una barreja grumollosa.
- Passar a un bol untat amb mantega i farina: fer una base prima i afegir cireres, posar la resta de la massa, guarnir amb cireres i tirar almívar per sobre.
- Enfornar fins que al punxar-lo ens surti el punxó net.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: Coses de Llàbiro – cosesdellabiro.blogspot.com.es
Comentaris 0