Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Foccacia al romaní

Foccacia al romaní

Foccacia al romaní

Ingredients per a 8 persones

  • 200 ml. d’ aigua tèbia
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • Unes fulles triturades de romaní.
  • 350 g de farina de força
  • 15 gr de llevat fresc

    Per posar per damunt:

  • Ceba fregida prèviament, olives…

Preparació

1-Primer pas de la preparació
A la panificadora: Hi posem tots els ingredients per l’ ordre que estan escrits a la llista d’ingredients. Seleccionem un programa d’amassar i llevar.
Manualment: En un bol petit barregem el llevat amb una mica d’aigua . Ho deixem en un lloc tebi ( dins el forn apagat) fins que la barreja estigui espumosa. L’afegim a la farina juntament amb l’oli,el romaní, la sal, i el sucre. Amassem bé en una superfície enfarinada durant uns 10 minuts. Deixem llevar durant uns 45 minuts dins un bol tapada amb un drap.

2-Segon pas de la preparació
Quan ja tinguem la massa preparada, ens enfarinem una mica les mans i la posem en un motlle untat amb oli d’oliva. La posem al mig i l’ escampem amb els artells (nudillos) cap a les vores de la plata.
Hi aboquem la ceba per damunt, i les olives pressionant lleugerament. L’amanim amb un pols de sal i un raget d’oli, si volem també amb una mica més de romaní picat.

La posem al forn durant uns 18 minuts a 200º.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 × 1 =

Pre-sale Questions