Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Braç de gitano amb crema de mantega i ganache de xocolata blanca

Braç de gitano amb crema de mantega i ganache de xocolata blanca

Braç de gitano amb crema de mantega i ganache de xocolata blanca

Ingredients per a 8 persones

Per a la planxa de pa de pessic:

  • 4 ous si són grans o 5 si són petits.
  • 100 gr. de sucre
  • 100 gr, de farina.
  • 1 culleradeta de llevat en pols. 

Per la crema de mantega a la xocolata:

  • 250 grs. de mantega estovada a temperatura ambient
  • 140 grs. de sucre (millor si és sucre en pols )
  • 70 ml. d’ aigua
  • 60 grs. de xocolata “Nestlé postres intenso”

Per la ganache de xocolata blanca:

  • 150 grs. de xocolata “Neslé postres blanco”
  • 70 ml. de nata líquida

Preparació

  1. Separar els rovells de les clares i batre els rovells juntament amb el sucre.
  2. Passar el llevat i la farina pel tamís o colador i afegir-hi els rovells amb el sucre.
  3. Muntar les clares a punt de neu amb un pessic de sal i afegir-les a la barreja anterior.
  4. Folrem la plata del forn amb paper de forn. ( amb aquesta quantitat d’ ingredients surt una planxa de pa de pessic que omple la plata de un forn estàndar) Escampem la barreja per tota la plata.
  5. Ho posem al forn , preescalfat, a uns 220 graus durant uns 7-10 minuts. Es important vigilar la cocció i no passar-nos doncs si es cou massa no anirà bé d’ enrotllar. El podem punxar amb un escuradents per saber si està cuit.
  6. Quan és cuit el traiem del forn i de seguida el posem damunt un drap que tindrem estès en el marbre, amb el paper de forn de cara amunt. Traiem amb compte el paper de forn.
  7. Enrotllem el drap juntament amb la planxa de pa de pessic i el deixem refredar.
  8. El desemboliquem del drap.
  9. Fem la crema de mantega: Batem amb la batedora de varilles la mantega, l’ aigua, el sucre i la xocolata desfeta al microones.
  10. Fem la cobertura de xocolata blanca: posem la nata líquida en un cassó al foc. Quan bull, la retirem i afegim la xocolata blanca a trossos. Barregem bé fins que estigui ben desfeta. La deixem refredar barrejant-la de nou de tant en tant.
  11. Omplim la planxa de pa de pessic amb la crema de mantega, l’ enrotllem i l’ untem amb la ganache de xocolata blanca.
  12. El decorem com més ens agradi i el reservem a la nevera.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Mitjana

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

ten − six =

Pre-sale Questions