Ingredients per a 8 persones
- 6 ous
- 1/2 l. de llet
- 150 g. de sucre
- 5 cullerades de melmelada de maduixa
- 50 g. de nous pelades
- Pell de llimona
- Melindros, magdalenes, pa de péssic….
- Caramel per untar el motlle.
- Unes maduixes per acompanyar
Preparació
- Bullim la llet en una cassó amb el sucre i la pell de llimona.
- Batem el ous i quan la llet ja sigui tèbia, retirem la pell de la llimona i la barregem amb els ous.Colem la barreja i hi afegim la melmelada.
- Trossegem les nous.
- Posem caramel en un motlle i una capa de melindros (o el que sigui, si són magdalenes o pa de pessic li posarem trossejat) damunt unes quantes nous i una mica de la barreja de llet i ous. Una altra capa de melindros, nous, i altra vegada la barreja de llet i ous, així fins acabar els ingredients, tenint en compte que hem d’ acabar amb una capa de melindros.
- Coem el púding al bany Maria, durant uns 45 minuts a 180º. Comprovem la cocció de tant en tant amb un escuradents.
- El deixem refredar i el desmotllem.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
Comentaris 0