Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Mousse de 3 colors

Mousse de 3 colors

Mousse de 3 colors

Ingredients per a 8 persones

Ingredients per la base:

  • 250gr de galetes digestive
  • 125gr de mantega fosa

Ingredients pel mousse:

  • 4 natilles de xocolata
  • 600 ml de nata per muntar
  • 5 fulles de gelatina
  • 50 ml de llet
  • 100 gr de sucre

Ingredients per la cobertura:

  • 100ml de nata liquida
  • 100 gr de xocolata de cobertura
  • 50gr de mantega
  • 2 fulles de gelatina

Ingredients sorpresa:

  • 12 profiterols de nata congelats

Preparació

  1. Cobrim les parets del motllo amb paper vegetal.
  2. Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.
  3. La posem per tota la base del motllo i la deixem ben planeta.
  4. Repartirem els profiterols per tota la base del pastis.

Per fer la mousse:

  1. Barregem les natilles amb 50 gr de sucre.
  2. Posem en remull 3 fulles de gelatina amb aigua freda. L’escorrem amb un drap sec, la dissolem amb llet calenta i la barrejarem amb les natilles.
  3. Muntarem 200 ml nata i la incorporarem amb suavitat a les natilles.
  4. Avocarem la mousse dins del motlle amagant tots els profiterols.
  5. Ho posarem a la nevera perquè qualli (durant 1-2 hores).
  6. Després muntarem 400 ml mes de nata i els altres 50 gr de sucre, i els barrejarem amb les altres 3 fulles de gelatina.
  7. Ho avocarem a sobre la mousse de xocolata.
  8. Ho posarem a la nevera perquè qualli (millor si es fa la nit anterior).

Per fer la cobertura:

  1. Escalfem la nata liquida, i quan arrenqui el bull, l’abocarem sobre la xocolata ja trossejada i la mantega a trossets.
  2. Esperem un parell de minuts i ho barrejarem be fins que no quedin grumolls.
  3. Ho deixarem refredar i quan estigui a uns 30º, ho abocarem a sobre la mousse.
  4. Ho tornarem a posar a la nevera fins l’hora de servir.
  5. Quan es vulgui servir, ho desemmotllarem i ho decorarem al gust.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Mitjana

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: La Cuina de l’Àvia – lacuinadelavia-e.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

16 + 9 =

Pre-sale Questions