Ingredients per a 8 persones
Ingredients per la base:
- 250gr de galetes digestive
- 125gr de mantega fosa
Ingredients pel mousse:
- 4 natilles de xocolata
- 600 ml de nata per muntar
- 5 fulles de gelatina
- 50 ml de llet
- 100 gr de sucre
Ingredients per la cobertura:
- 100ml de nata liquida
- 100 gr de xocolata de cobertura
- 50gr de mantega
- 2 fulles de gelatina
Ingredients sorpresa:
- 12 profiterols de nata congelats
Preparació
- Cobrim les parets del motllo amb paper vegetal.
- Triturem les galetes i les barregem amb la mantega fosa.
- La posem per tota la base del motllo i la deixem ben planeta.
- Repartirem els profiterols per tota la base del pastis.
Per fer la mousse:
- Barregem les natilles amb 50 gr de sucre.
- Posem en remull 3 fulles de gelatina amb aigua freda. L’escorrem amb un drap sec, la dissolem amb llet calenta i la barrejarem amb les natilles.
- Muntarem 200 ml nata i la incorporarem amb suavitat a les natilles.
- Avocarem la mousse dins del motlle amagant tots els profiterols.
- Ho posarem a la nevera perquè qualli (durant 1-2 hores).
- Després muntarem 400 ml mes de nata i els altres 50 gr de sucre, i els barrejarem amb les altres 3 fulles de gelatina.
- Ho avocarem a sobre la mousse de xocolata.
- Ho posarem a la nevera perquè qualli (millor si es fa la nit anterior).
Per fer la cobertura:
- Escalfem la nata liquida, i quan arrenqui el bull, l’abocarem sobre la xocolata ja trossejada i la mantega a trossets.
- Esperem un parell de minuts i ho barrejarem be fins que no quedin grumolls.
- Ho deixarem refredar i quan estigui a uns 30º, ho abocarem a sobre la mousse.
- Ho tornarem a posar a la nevera fins l’hora de servir.
- Quan es vulgui servir, ho desemmotllarem i ho decorarem al gust.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Mitjana
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: La Cuina de l’Àvia – lacuinadelavia-e.blogspot.com.es
Comentaris 0