Ingredients per a 8 persones
- 4 pomes golden
- 3 ous
- 75 gr de fructosa
- 120 gr d’oli
- 1 rajolí de conyac
- 200 gr de farina d’espelta
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 pessic de sal
Preparació
Es pelen les pomes i es tallen a quarts i després es tallen aquests a làmines fines sense acabar de tallar del tot, de manera que quedin encara juntes. Això es reserva a part i fem la massa.
Amb la batedora elèctrica, es barreja els ous amb la fructosa. Un cop ben barrejat, afegir l’oli i el conyac i barrejar novament. Finalment, afegir la farina, el llevat i la sal i barrejar fins que quedi una pasta homogènia.
Posar la pasta en un motlle rodó de 26cm de diàmetre (aproximadament). Col·locar a sobre la poma amb la part tallada mirant enlaire i ben juntes. Posar-ho al forn prescalfat a 180º durant 25-30 minuts
TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0