Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Tartaletes amb gambes i albergínies

Tartaletes amb gambes i albergínies

Tartaletes amb gambes i albergínies

Ingredients per a 4 persones

  • 8 tartaletes
  • 2 albergínies
  • 200 gr de gambes pelades
  • 2 ous
  • 100 ml de crema de llet
  • 100 gr de formatge parmesà

Preparació

Posem la massa de les tartaletes en els motlles de tartaletes corresponents i ho posem 10 minuts al forn perquè es cogui. Si hi posem uns quants cigrons a dins de cada tartaleta evitarem que aquesta creixi per la base. Les treiem del forn i les reservem.

Tallem les albergínies petitones i les fregim a la paella amb una mica d’oli. Amb una altra paella, fem el mateix amb les gambes.

Batem els ous i hi barregem les albergínies, les gambes, la crema de llet i el parmesà.

Amb aquesta barreja, omplim les tartaletes. A sobre, a mode decoratiu, hi podem posar una gamba sencera a cada una i uns flocs de parmesà.

Posem les tartaletes 20 minuts al forn. Les traiem quan estiguin fetes, les desmotllem i ja es poden servir.

AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Salvans

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

five × 3 =

Pre-sale Questions