Ingredients per a 4 persones
- 8 tartaletes
- 2 albergínies
- 200 gr de gambes pelades
- 2 ous
- 100 ml de crema de llet
- 100 gr de formatge parmesà
Preparació
Posem la massa de les tartaletes en els motlles de tartaletes corresponents i ho posem 10 minuts al forn perquè es cogui. Si hi posem uns quants cigrons a dins de cada tartaleta evitarem que aquesta creixi per la base. Les treiem del forn i les reservem.
Tallem les albergínies petitones i les fregim a la paella amb una mica d’oli. Amb una altra paella, fem el mateix amb les gambes.
Batem els ous i hi barregem les albergínies, les gambes, la crema de llet i el parmesà.
Amb aquesta barreja, omplim les tartaletes. A sobre, a mode decoratiu, hi podem posar una gamba sencera a cada una i uns flocs de parmesà.
Posem les tartaletes 20 minuts al forn. Les traiem quan estiguin fetes, les desmotllem i ja es poden servir.
AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Salvans
Comentaris 0