Ingredients per a 6 persones
- 6 llesques de pa de motlle sense crosta
- Formatge rulo de cabra (“l’individual petit”)
- 2 Tomàquets madurs de pera.
- 2 fulles d’enciam
- Sal, oli , pebre i julivert trinxat (pot ser de pot)
Preparació
- Talleu el pa una miqueta més petit de la mida normal i feu-ne 6 porcions, (hi ha una part que no s’aprofita, es pot utilitzar per empastar-hi paté per ex.).
- Talleu 6 rodanxes fines de tomàquet i també 6 de formatge rulo una miqueta gruixut.
- Trinxeu ben petitones les dues fulles d’enciam.MUNTATGE:
Poseu una miqueta d’oli en una paella i fregiu el pa per les dues bandes, quan estigui daurat retireu-lo a una safata per servir. Seguidament, poseu a cada llesca de pa, una miqueta d’enciam trinxat per sobre. Salpebreu el tomàquet i el passeu per la paella tomba i tomba, també el poseu a sobre l’enciam. Tireu una miqueta més d’oli a la paella i hi fregiu el rulo, vigilant que no es desfaci massa i controlant que quedi rosset, retireu-lo i poseu-lo a sobre el tomàquet i finalment tireu una miqueta de julivert per sobre de tot per donar-hi color. Serviu-ho tot seguit.
AUTORA DE LA RECEPTA: Ester Riera Mir
Comentaris 0