Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pastissets de formatge de cabra

Pastissets de formatge de cabra

Pastissets de formatge de cabra

Ingredients per a 6 persones

  • 6 llesques de pa de motlle sense crosta
  • Formatge rulo de cabra (“l’individual petit”)
  • 2 Tomàquets madurs de pera.
  • 2 fulles d’enciam
  • Sal, oli , pebre i julivert trinxat (pot ser de pot)

Preparació

  1. Talleu el pa una miqueta més petit de la mida normal i feu-ne 6 porcions, (hi ha una part que no s’aprofita, es pot utilitzar per empastar-hi paté per ex.).
  2. Talleu 6 rodanxes fines de tomàquet i també 6 de formatge rulo una miqueta gruixut.
  3. Trinxeu ben petitones les dues fulles d’enciam.MUNTATGE:
    Poseu una miqueta d’oli en una paella i fregiu el pa per les dues bandes, quan estigui daurat retireu-lo a una safata per servir. Seguidament, poseu a cada llesca de pa, una miqueta d’enciam trinxat per sobre. Salpebreu el tomàquet i el passeu per la paella tomba i tomba, també el poseu a sobre l’enciam. Tireu una miqueta més d’oli a la paella i hi fregiu el rulo, vigilant que no es desfaci massa i controlant que quedi rosset, retireu-lo i poseu-lo a sobre el tomàquet i finalment tireu una miqueta de julivert per sobre de tot per donar-hi color. Serviu-ho tot seguit.

AUTORA DE LA RECEPTA: Ester Riera Mir

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

two + seven =

Pre-sale Questions