Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Magdalenes amb xocolata

Magdalenes amb xocolata

Magdalenes amb xocolata

Ingredients per a 10 persones

  • 100 gr de margarina tova
  • 225 gr de sucre
  • 2 ous
  • 150 ml de iogurt natural
  • 5 cullerades de llet
  • 275 gr de farina
  • 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
  • 150 gr de gotes de xocolata

Preparació

En un bol, es barreja la margarina amb el sucre. Quan s’ha obtingut una crema homogènia s’hi afegeixen els ous, el iogurt i la llet i es barreja tot. Seguidament, s’incorpora la farina amb el bicarbonat sòdic i es mescla tot. Quan està tot ben barrejat s’hi tiren les gotes de xocolata.

Repartim la pasta resultant en els motlles (12 de mitjans o 24 de petits). Tingueu en compte que la pasta creix i que no cal omplir els motlles fins a dalt de tot. Coure les magdalenes al forn preescalfat a 190º durant 20-25 minuts aproximadament.

Si en comptes de posar-hi gotes de xocolata hi poseu una poma tallada a daus petits, també queden molt bones!

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

2 × five =

Pre-sale Questions