Ingredients per a 10 persones
- 100 gr de margarina tova
- 225 gr de sucre
- 2 ous
- 150 ml de iogurt natural
- 5 cullerades de llet
- 275 gr de farina
- 1 culleradeta de bicarbonat sòdic
- 150 gr de gotes de xocolata
Preparació
En un bol, es barreja la margarina amb el sucre. Quan s’ha obtingut una crema homogènia s’hi afegeixen els ous, el iogurt i la llet i es barreja tot. Seguidament, s’incorpora la farina amb el bicarbonat sòdic i es mescla tot. Quan està tot ben barrejat s’hi tiren les gotes de xocolata.
Repartim la pasta resultant en els motlles (12 de mitjans o 24 de petits). Tingueu en compte que la pasta creix i que no cal omplir els motlles fins a dalt de tot. Coure les magdalenes al forn preescalfat a 190º durant 20-25 minuts aproximadament.
Si en comptes de posar-hi gotes de xocolata hi poseu una poma tallada a daus petits, també queden molt bones!
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0