Ingredients
Ingredients per a unes 18 magdalenes grans:
- Mitja taronja
- 4 ous
- 175 gr de sucre
- 175 gr d’oli de girasol
- 200 gr de farina (si pot ser de pastisseria)
- 1 sobre de llevat Royal
- Sal
- Sucre per tirar per sobre
Preparació
PREPARACIÓ UTILITZANT LA THERMOMIX:
Es posa en el vas de la Thermomix la mitja taronja (amb pela i tot) tallada a daus, els 4 ous i el sucre. Es programa 3 minuts a 37º i velocitat 5. Quan acaba, es torna a programar 3 minuts més a velocitat 5 (tots els ingredients han de quedar ben triturats i barrejats fent una pasta molt líquida i homogènia).
S’afegeix l’oli i es mescla a velocitat 5 durant 15 o 20 segons. S’hi afegeix la farina, el llevat i un pessic de sal i es torna a barrejar durant uns 10 segons a velocitat 6. Amb això ja ens ha de quedar la pasta de les magdalenes ben espessa i homogènia.
Posem la pasta en els motllos de magdalenes que tinguem omplerts fins a les tres quartes parts (les magdalenes pugen i si els omplim del tot llavors es vessa). Deixem reposar els motlles plens a la nevera durant una mitja hora. Mentrestant, pre-escalfem el forn a 250º (que vagi de la part de sota, així ens assegurem que les magdalenes pugen). Traiem les magdalenes de la nevera, els hi tirem una mica de sucre per sobre i les posem al forn durant uns 15 minuts. Quan veiem que ja han pujat, podem posar l’aire del forn (si en tenim) i així es fan rosses de sobre. Les punxem amb un ganivet per veure si estan fetes i si surt sec, ja les podem treure.
TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte
Comentaris 0