Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Fideus d’arròs amb sípia

Fideus d’arròs amb sípia

Fideus d’arròs amb sípia

Ingredients per a 2 persones

  • 200 g de fideus d’arròs
  • 2 sípies petites
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d’all
  • un raig de vi blanc
  • oli
  • julivert
  • sal

Preparació

1- Bullir els fideus d’arròs amb aigua amb sal durant 5 minuts.

2- A una paella fregir la ceba tallada a trossos i afegir-hi l’all picat.

3- Quan ja es veu una mica daurat tirar-hi la sípia tallada a daus i fregir-ho tot fins que la sípia es veu cuita.

4- Tirar a la paella un raig de vi blanc i deixar reduir.

5- Finalment afegir-hi el julivert i els fideus escorreguts, barrejar-ho tot i servir.

AUTOR DE LA RECEPTA: Marta Soler Sallés

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

three × three =

Pre-sale Questions