Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pasta de full de poma

Pasta de full de poma

Pasta de full de poma

Ingredients per a 8 persones

  • 250 gr de pasta de full preparada
  • 500 gr de pomes golden
  • 50 gr de mantega
  • 4 cullerades de sucre

Preparació

  1. Es pelen les pomes, se’ls treu el cor i es tallen a mitges llunes fines.
  2. S’escalfa el sucre i la mantega en una paella o cassó, s’afegeix la poma i es cou a foc lent 10 o 15 minuts.
  3. S’escalfa el forn a 200º.
  4. S’estén la pasta de full formant un rectangle gran i es posa en una safata que pugui anar al forn.
  5. Es distribueix la poma cuita per sobre fent fileres i deixant un marge al voltant.
  6. Es posa la pasta al forn durant 30 o 35 minuts.
  7. Reescalfar el xarop de poma que ha quedat a la paella i reduir-lo fins que quedi espès i untar-lo per sobre les pomes.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

sixteen − 10 =

Pre-sale Questions