Ingredients per a 8 persones
- 250 gr de pasta de full preparada
- 500 gr de pomes golden
- 50 gr de mantega
- 4 cullerades de sucre
Preparació
- Es pelen les pomes, se’ls treu el cor i es tallen a mitges llunes fines.
- S’escalfa el sucre i la mantega en una paella o cassó, s’afegeix la poma i es cou a foc lent 10 o 15 minuts.
- S’escalfa el forn a 200º.
- S’estén la pasta de full formant un rectangle gran i es posa en una safata que pugui anar al forn.
- Es distribueix la poma cuita per sobre fent fileres i deixant un marge al voltant.
- Es posa la pasta al forn durant 30 o 35 minuts.
- Reescalfar el xarop de poma que ha quedat a la paella i reduir-lo fins que quedi espès i untar-lo per sobre les pomes.
TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0