Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pasta choux (lioneses)

Pasta choux (lioneses)

Pasta choux (lioneses)

Ingredients

  • 250 ml d’aigua
  • 100 g de mantega
  • 150 g de farina
  • 3 ous
  • 1 culleradeta de sal

Preparació

Es posa bullir en un cassó l’aigua amb la sal i la mantega. Quan aquesta arrenca el bull s’hi afegeix de cop la farina tamizada. Un cop s’ha format una pasta homogènia es treu del foc i s’hi afegeix un ou barrejant-lo amb una espàtula de fusta. Quan aquest estigui ben barrejat a la pasta, se n’hi afegeix un altre i es torna a repetir la operació fins que hi siguin tots 3 ous.

Tot seguit es posa la pasta en una màniga pastissera per fer les boles. Aquestes es posen en una safata que pugui anar al forn, separades entre elles perquè creixen una mica. Posar-les al forn preescalfat a 200º durant 25 minuts aproximadament.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

2 × 4 =

Pre-sale Questions