Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pollastre rostit

Pollastre rostit

Pollastre rostit

Ingredients per a 6 persones

  • 1 pollastre de pagès (si és de Pollastre del Montseny queda boníssim!)
  • 4 tomàquets madurs
  • 3 cebes
  • 1 grapat de prunes
  • 1 grapat de pinyons
  • 1 farcell d’herbes aromàtiques
  • 1 grapat d’ametlles
  • 1 raig de conyac
  • Oli
  • Sal

Preparació

En una cassola hi posem un bon raig d’oli i hi posem el pollastre tallat a octaus. El salem al gust. Un cop daurat, hi afegim els tomàquets sencers i pelats, les cebes també senceres, les espècies i un bon raig de conyac.

Tapem la cassola i ho deixem a foc lent durant un mínim d’una hora. Mentre es va coent, l’anem girant i comprovant que quedi cuit de tot arreu.

Quan considerem que ja està, hi afegim les prunes, els pinyons i les ametlles picades ben fines. Ho deixem 10 minuts més i ja es servir.

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

2 × 1 =

Pre-sale Questions