Ingredients per a 6 persones
- 1 pollastre de pagès (si és de Pollastre del Montseny queda boníssim!)
- 4 tomàquets madurs
- 3 cebes
- 1 grapat de prunes
- 1 grapat de pinyons
- 1 farcell d’herbes aromàtiques
- 1 grapat d’ametlles
- 1 raig de conyac
- Oli
- Sal
Preparació
En una cassola hi posem un bon raig d’oli i hi posem el pollastre tallat a octaus. El salem al gust. Un cop daurat, hi afegim els tomàquets sencers i pelats, les cebes també senceres, les espècies i un bon raig de conyac.
Tapem la cassola i ho deixem a foc lent durant un mínim d’una hora. Mentre es va coent, l’anem girant i comprovant que quedi cuit de tot arreu.
Quan considerem que ja està, hi afegim les prunes, els pinyons i les ametlles picades ben fines. Ho deixem 10 minuts més i ja es servir.
TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0