Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Rotllana d’ametlles

Rotllana d’ametlles

Rotllana d’ametlles

Ingredients per a 4 persones

  • 3 ous
  • 150 g de sucre
  • 100 g d’ametlles crues moltes
  • 100 g de farina
  • 125 g de mantega tova
  • 1 cullerada de Nescafé
  • 1 copeta de rom
  • 2 cullerades rases de llevat
  • 25 g de sucre llustre
  • 1 pessic de sal
  • 50 g d’ametlles a làmines lleugerament torrades

Preparació

  1. Es munten les clares a punt de neu i, a mig batre, s’afegeix la meitat del sucre.
  2. En un altre bol, es barregen els rovells amb la resta del sucre i es bat fins que el color groc agafi un to pàl•lid.
  3. Sense deixar de batre, s’afegeix la mantega, l’ametlla, el cafè i el rom barrejats i després, lentament, el llevat i la farina tamisada.
  4. S’hi tiren les clares d’ou tot barrejant amb suavitat fins que quedi una pasta homogènia.
  5. S’unta un motlle en forma de corona amb mantega.
  6. S’hi posen les ametlles al voltant i s’omple amb la massa.
  7. Es posa a coure al forn durant mitja hora a 170º. E
  8. s deixa refredar damunt d’una reixa, es desemmotlla i es decora amb el sucre llustre.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

17 − 16 =

Pre-sale Questions