Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Hamburgueses d’espinacs i arròs

Hamburgueses d’espinacs i arròs

Hamburgueses d’espinacs i arròs

Ingredients per a 10 persones

  • 500 g d’arròs
  • 500 g d’espinacs
  • 100 g de formatge ratllat
  • 2 ous
  • 40 g de farina
  • Picada d’all, julivert i ametlles (opcional)
  • Farina blanca
  • 1 ceba
  • 1 Tomàquet
  • Sal
  • Oli d’oliva

Preparació

  1. Bullim l’arròs amb aigua i sal i l’escorrem.
  2. Bullim els espinacs i també els escorrem.
  3. Barrejguem l’arròs i els espinacs, hi afegim el formatge ratllat i la farina de galeta.
  4. Afegir-hi la picada, si es vol.
  5. Fem boles aixafades amb forma d’hamburguesa i les enfarinem.
  6. Les fregim amb una mica d’oli.
  7. Sogregim el tomàquet i la ceba picat i ho posem d’acompanyament.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

12 − five =

Pre-sale Questions