Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Crema de poma i moniato

Crema de poma i moniato

Crema de poma i moniato

Ingredients

  • 1 culleradeta mantega
  • 2 porros
  • 2 moniatos mitjanets
  • 1 pastanaga
  • 2 pomes àcides
  • 1l d’aigua aprox.
  • 1 got de suc de poma (opcional)nata líquida al gust.

Preparació

  1. Es talla el porro a rodanxes primetes i es posa a la cassola a foc mig amb la culleradeta de mantega fins que aquest s’estovi.
  2. Hi afegim el moniato, la pastanaga i la poma, tot pelat i tallat a daus.
  3. Hi afegim l’aigua i salpebrem al gust.
  4. Quan comenci a bullir ho tapem i ho deixem a foc baix entre 20 minuts i mitja hora, fins que el moniato i la pastanaga estiguin ben tous.
  5. Un cop cuit ho passem per la batedora i hi afegim el suc de poma (opcional) i la nata líquida.

AUTOR DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

3 × 5 =

Pre-sale Questions