Ingredients per a 4 persones
- 300g de carn magre de porc picada
- 300g de carn de vedella magra picada
- 1 ou
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 200g de tomàquet triturat
- Farina de galeta
- Farina de blat
- All
- Julivert
- Sal, oli i pebre
Preparació
- Barregem la carn amb l’ou i l’all i julivert picat. Hi tirem un grapat de farina de galeta i ho barregem bé.
- Fem boles de mida mitjana i les enfarinem.
- Enrossim les pilotilles en una paella i les reservem.
- En el mateix oli, fregim les verdures tallades petites.
- Un cop cuites traiem l’excés d’oli i hi afegim el tomàquet triturat i les pilotilles.
- Ho coem a foc lent durant uns 15 minuts.
TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte
Comentaris 0