Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pilotilles

Pilotilles

Pilotilles

Ingredients per a 4 persones

  • 300g de carn magre de porc picada
  • 300g de carn de vedella magra picada
  • 1 ou
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 albergínia
  • 1 ceba
  • 200g de tomàquet triturat
  • Farina de galeta
  • Farina de blat
  • All
  • Julivert
  • Sal, oli i pebre

Preparació

  1. Barregem la carn amb l’ou i l’all i julivert picat. Hi tirem un grapat de farina de galeta i ho barregem bé.
  2. Fem boles de mida mitjana i les enfarinem.
  3. Enrossim les pilotilles en una paella i les reservem.
  4. En el mateix oli, fregim les verdures tallades petites.
  5. Un cop cuites traiem l’excés d’oli i hi afegim el tomàquet triturat i les pilotilles.
  6. Ho coem a foc lent durant uns 15 minuts.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

ten − 3 =

Pre-sale Questions