Ingredients per a 8 persones
- 50 gr de sucre
- 50 gr d’ametlles torrades
- 225 gr de xocolata amb llet
- 100 gr de neules
Preparació
Primer de tot farem el praliné d’ametlles. Posem el sucre en un cassó al foc amb una cullerada sopera d’aigua i ho escalfem a foc lent. Quan s’hagi fet un caramel de color daurat hi afegim les ametlles torrades i ho escampem sobre un paper de forn i ho deixem refredar (ens ha de quedar dur). Un cop fred, ho passem pel robot fins que quedi una pols fina i ho reservem.
Fonem la xocolata i quan la tinguem fosa, sense deixar de remenar, hi afegim el praliné que teníem reservat.
A part, amb l’ajuda d’un drap i utilitzant les mans, trossegem les neules fins que quedin trossos petits però no pols.
Incorporem les neules a la xocolata amb el praliné i ho remenem tot.
Ho posem tot en un motlle rectangular de silicona i ho premsem amb l’ajuda, per exemple, d’un paper de forn. Deixem que s’endureixi un parell d’hores i ja el podem desmotllar i menjar.
TEMPS APROXIMAT: 2h 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès
Comentaris 0