Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Torró de cruixent de neules

Torró de cruixent de neules

Torró de cruixent de neules

Ingredients per a 8 persones

  • 50 gr de sucre
  • 50 gr d’ametlles torrades
  • 225 gr de xocolata amb llet
  • 100 gr de neules

Preparació

Primer de tot farem el praliné d’ametlles. Posem el sucre en un cassó al foc amb una cullerada sopera d’aigua i ho escalfem a foc lent. Quan s’hagi fet un caramel de color daurat hi afegim les ametlles torrades i ho escampem sobre un paper de forn i ho deixem refredar (ens ha de quedar dur). Un cop fred, ho passem pel robot fins que quedi una pols fina i ho reservem.

Fonem la xocolata i quan la tinguem fosa, sense deixar de remenar, hi afegim el praliné que teníem reservat.

A part, amb l’ajuda d’un drap i utilitzant les mans, trossegem les neules fins que quedin trossos petits però no pols.

Incorporem les neules a la xocolata amb el praliné i ho remenem tot.

Ho posem tot en un motlle rectangular de silicona i ho premsem amb l’ajuda, per exemple, d’un paper de forn. Deixem que s’endureixi un parell d’hores i ja el podem desmotllar i menjar.

 

TEMPS APROXIMAT: 2h 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

seventeen − three =

Pre-sale Questions