Ingredients per a 8 persones
- 200 g de xocolata negra 70%
- 200 g de llet condensada
- 50 g de nous a trossos petits (també s’hi poden posar altres fruits secs com macadàmies, panses…)
- 50 g de sucre glas tamisat ( 100 g si es vol més dolç )
- Sucre glas o sucre avainillat per decorar
Preparació
- Fondre la xocolata amb la llet condensada en un vol al vapor.
- Retirar del foc un cop fosa la xocolata.
- Tirar-hi els fruits secs trossejats i el sucre glas tot remenant fins que quedi ben barrejat.
- Posar-ho a un motlle de silicona (quadrat o rectangular d’uns 20×20 aprox.) allisant la massa amb una cullera.
- Deixar reposar a la nevera un mínim de 2 hores.
- Desemmotllar i tallar a quadradets.
- Decorar amb el sucre glas o el sucre avainillat amb l’ajuda d’un colador.
TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa
AUTOR DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés
Comentaris 0