Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Xocotofes

Xocotofes

Xocotofes

Ingredients per a 8 persones

  • 200 g de xocolata negra 70%
  • 200 g de llet condensada
  • 50 g de nous a trossos petits (també s’hi poden posar altres fruits secs com macadàmies, panses…)
  • 50 g de sucre glas tamisat ( 100 g si es vol més dolç )
  • Sucre glas o sucre avainillat per decorar

Preparació

  1. Fondre la xocolata amb la llet condensada en un vol al vapor.
  2. Retirar del foc un cop fosa la xocolata.
  3. Tirar-hi els fruits secs trossejats i el sucre glas tot remenant fins que quedi ben barrejat.
  4. Posar-ho a un motlle de silicona (quadrat o rectangular d’uns 20×20 aprox.) allisant la massa amb una cullera.
  5. Deixar reposar a la nevera un mí­nim de 2 hores.
  6. Desemmotllar i tallar a quadradets.
  7. Decorar amb el sucre glas o el sucre avainillat amb l’ajuda d’un colador.

 

TEMPS APROXIMAT: 30′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

nineteen + ten =

Pre-sale Questions