Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Amanida de llenties amb canyella

Amanida de llenties amb canyella

Amanida de llenties amb canyella

Ingredients per a 2 persones

Llenties cuites (per a dues persones)

  • 1 pastanaga
  • 1/4 de ceba
  • 1 poma petita
  • Fulles d’enciam
  • 1 tomàquet d’amanir
  • 1/2 cogombre

Per a la vinagreta

  • 1 cullerada de cafè de miso blanc
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • 1 cullerada de Tamari
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra

Preparació

Molt senzill:

  1. Rentem i trossegem ben petites totes les verdures (en aquest cas, ecològiques de Mas Bellpuig)
  2. 2.Les afegim a les llenties cuites i ho remenem.
  3. Finalment fem la vinagreta amb l’oli, el tamari, la canyella i la culleradeta de miso.

AUTOR DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: La Petita Vegana

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 + seven =

Pre-sale Questions