Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Farcellets de col

Farcellets de col

Farcellets de col

Ingredients per a 2 persones

  • 1/2 ceba gran
  • 1/2 alberginia
  • 1 peça de Seitan
  • 2 pastanagues
  • Panses
  • 1fulla de llaurer
  • 4 claus d’especie
  • Gingebre ratllat
  • Curcuma
  • Pebre
  • Sèsam
  • Salsa de soja
  • 1/2 gotet de vi blanc
  • 12 fulles de col

Preparació

Escaldar les fulles de col (durant 3 min aprox. fins q s’estovin), espantar-les amb aigua freda i deixar-les escórrer).

En una cassola posar a sofregir amb una mica d’oli d’oliva la ceba, la pastanaga, l’alberginia amb la fulla de llorer. Remenar sovint per a que no es cremi. Sala-ho al gust.

Talla a cuadrets petits la peça de seitan. Afegeix-la a les verdures, remena. Afegeix les panses, el gingebre ratllat, la cúrcuma, el pebre i els claus. Seguir remenant i afegir el gotet de vi. Deixa que faci xup-xup.

Quan hagi reduit el vi passem la barreja x la trinxadora per a que sigui més fàcil de treballar. Talla la part més gruixuda de la tija de la fulla de col.

Ara ja pots muntar els farcellets, posant una cullerada gran de mescla i enrotllant la fulla.

En una paella amb un rajolí d’oli salta una mica els farcellets per donar un punt torradet. Emplata i espolvoreja sèsam i un rajolí de salsa de soja.

AUTOR DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: La Petita Vegana

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

17 − seven =

Pre-sale Questions