Ingredients
- Macarrons integrals*
- Tomàquets xèrries*
- Carbassó*
- Olives negres sense pinyol
- Formatge feta (sense herbes)
- Oli d’oliva*
- Farigola seca (opcional)
- Sal*
*Ingredients ecològics
Preparació
Bullim la pasta seguint les instruccions del fabricant i reservem.
Pelar i tallar el carbassó amb la mandolina i després a tires fines, reservar.
A una paella posar oli, quan sigui ben calent hi afegim el carbassó, quan comenci a agafar color hi tirem els tomàquets i la sal i quan es comencin a trencar hi afegim els macarrons, les olives negres i el formatge, en reservem una mica per guarnir el plat, i ho deixem al foc fins que el formatge quedi fos.
Emplatar, guarnir amb el formatge que queda i, si voleu, una mica de farigola.
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
Coses de Llàbiro – cosesdellabiro.blogspot.com.es
Comentaris 0