Ingredients per a 8 persones
- 1 massa brisa
- 400 grams de xocolata Negre Nestlé
- 350 ml de nata 35% MG
- 50 ml de licor al gust
- Fruites
- 1 sobre de preparat especial per donar brillantor
Preparació
- Fer la massa brisa segons les indicacions del fabricant. Deixar refredar i reservar.
- Per preparar la crema de xocolata, posem la nata a escalfar amb el licor i quan arrenqui a bullir retirem i afegim la xocolata a trossos.
- Remenem i deixem refredar una mica.
- Afegim la crema a la massa brisa i quan estigui totalment freda afegim les fruites netes i tallades.
- Preparem el sobre per donar brillantor, segons indicacions del fabricant, incorporem a les fruites i ja podem servir.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es
Comentaris 0