Ingredients per a 4 persones
- Pa de pizza en racions individuals petites
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot verd italià
- ½ pebrot vermell
- 5 o 6 maduixes
- 4 gerds
- 2 albercocs
- Salmó fresc
- Un grapat de ruca
- 50 grams de polpa d’olives negres
- 2 filets d’anxoves en oli
- 2 cogombrets
- 10 tàperes
- 1 dl d’oli d’oliva verge extra
- Aigua
- Sal en escames
Preparació
- Talleu la ceba, el pebrot verd i vermell, les maduixes i els albercocs a daus. Talleu el salmó a daus més grans.
- Per fer la salsa tritureu la polpa d’olives, els filets d’anxova, els cogombrets, les tàperes, l’oli i un rajolí d’aigua. Poseu a punt de sal.
- Per muntar la coca, poseu el pa de pizza, el picat de verdures i fruites pel damunt. Distribuïu el salmó.
- Salseu amb la salsa i acabeu amb una mica de ruca pel damunt i un gerd.
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es
Comentaris 0