Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Coca de verduretes, maduixes, salmó i emulsió d’olives negre

Coca de verduretes, maduixes, salmó i emulsió d’olives negre

Coca de verduretes, maduixes, salmó i emulsió d’olives negre

Ingredients per a 4 persones

  • Pa de pizza en racions individuals petites
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot verd italià
  • ½ pebrot vermell
  • 5 o 6 maduixes
  • 4 gerds
  • 2 albercocs
  • Salmó fresc
  • Un grapat de ruca
  • 50 grams de polpa d’olives negres
  • 2 filets d’anxoves en oli
  • 2 cogombrets
  • 10 tàperes
  • 1 dl d’oli d’oliva verge extra
  • Aigua
  • Sal en escames

Preparació

  1. Talleu la ceba, el pebrot verd i vermell, les maduixes i els albercocs a daus. Talleu el salmó a daus més grans.
  2. Per fer la salsa tritureu la polpa d’olives, els filets d’anxova, els cogombrets, les tàperes, l’oli i un rajolí d’aigua. Poseu a punt de sal.
  3. Per muntar la coca, poseu el pa de pizza, el picat de verdures i fruites pel damunt. Distribuïu el salmó.
  4. Salseu amb la salsa i acabeu amb una mica de ruca pel damunt i un gerd.

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

nine − four =

Pre-sale Questions