Ingredients per a 2 persones
- Camagrocs (i algun rovellonet petit que també hi havia en el regal”!!)
- 3 figues
- Grans de raïm (partits per la meitat i sense els pinyols)
- Barreja d’enciams
- Nous picades
- Un trocet de formatge vegà, o blau, brie, de cabra… el que tingueu!
- 1 rajolí de llet vegetal o biològica
- Sal, pebre i oli d’oliva verge extra
Preparació
- En una paella saltegeu els bolets (nets) amb un raig d’oli.
- Mentrestant podeu preparar la salsa de formatge, escalfant el formatge amb un rajolí de llet, sal, pebre i unes gotes d’oli.
- Munteu el plat amb la barreja d’enciams i les nous picades.
- Afegiu les figues tallades a quarts (o a grills més prims) i les meitats de raïm per damunt.
- Finalment, poseu els bolets saltejats per damunt i hi aboqueu la salsa de formatge.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA PETITA VEGANA
Comentaris 0