Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Amanida de tardor

Amanida de tardor

Amanida de tardor

Ingredients per a 2 persones

  • Camagrocs (i algun rovellonet petit que també hi havia en el regal”!!)
  • 3 figues
  • Grans de raïm (partits per la meitat i sense els pinyols)
  • Barreja d’enciams
  • Nous picades
  • Un trocet de formatge vegà, o blau, brie, de cabra… el que tingueu!
  • 1 rajolí de llet vegetal o biològica
  • Sal, pebre i oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. En una paella saltegeu els bolets (nets) amb un raig d’oli.
  2. Mentrestant podeu preparar la salsa de formatge, escalfant el formatge amb un rajolí de llet, sal, pebre i unes gotes d’oli.
  3. Munteu el plat amb la barreja d’enciams i les nous picades.
  4. Afegiu les figues tallades a quarts (o a grills més prims) i les meitats de raïm per damunt.
  5. Finalment, poseu els bolets saltejats per damunt i hi aboqueu la salsa de formatge.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA PETITA VEGANA

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

3 × three =

Pre-sale Questions