Ingredients per a 2 persones
- Un llom de tonyina de la part del darrera (per 8 trossos d’un cm.)
- Sal, pebre i sèsam
- Brots de ruca
- ½ poma verda àcida
- Uns quants fruits vermells
- 9 c/soperes d’oli d’oliva
- 3 c/soperes de crema balsàmica de nabius
Preparació
- En el llom de tonyina li posem la sal i el pebre i l’arrebossem del sèsam.
- Posem el llom a una paella ban calenta i anem donant la volta a mida que es faci només ½ centímetre per tot el voltant.
- Tenim preparat un bol amb aigua freda i glaçons i un altre més petit a sobre. Quan la tonyina estigui, la posem en el bol de sobre per
- detenir la cocció.
- En el plat, posem una mica de ruca. Quan la tonyina sigui freda, la tallem en trossos d’1 cm i la posem al damunt de la ruca.
- Tallem la poma a dauets petits i li afegim pel damunt, també els fruits vermells.
- Preparem la vinagreta: en un bol barregem l’oli, sal i la crema balsàmica i emulsionem.
- L’anem repartint tota pels plats i llestos. Servir fred.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es
Comentaris 0