Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Amanida de tonyina, poma verda i balsàmic de nabius

Amanida de tonyina, poma verda i balsàmic de nabius

Amanida de tonyina, poma verda i balsàmic de nabius

Ingredients per a 2 persones

  • Un llom de tonyina de la part del darrera (per 8 trossos d’un cm.)
  • Sal, pebre i sèsam
  • Brots de ruca
  • ½ poma verda àcida
  • Uns quants fruits vermells
  • 9 c/soperes d’oli d’oliva
  • 3 c/soperes de crema balsàmica de nabius

Preparació

  1. En el llom de tonyina li posem la sal i el pebre i l’arrebossem del sèsam.
  2. Posem el llom a una paella ban calenta i anem donant la volta a mida que es faci només ½ centímetre per tot el voltant.
  3. Tenim preparat un bol amb aigua freda i glaçons i un altre més petit a sobre. Quan la tonyina estigui, la posem en el bol de sobre per
  4. detenir la cocció.
  5. En el plat, posem una mica de ruca. Quan la tonyina sigui freda, la tallem en trossos d’1 cm i la posem al damunt de la ruca.
  6. Tallem la poma a dauets petits i li afegim pel damunt, també els fruits vermells.
  7. Preparem la vinagreta: en un bol barregem l’oli, sal i la crema balsàmica i emulsionem.
  8. L’anem repartint tota pels plats i llestos. Servir fred.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 × three =

Pre-sale Questions