Ingredients per a 4 persones
- Una escarola
- Una magrana (o un parell si són petites)
- Formatge fresc de cabra (de Granges Armengol)
- Pinyons
- Reducció de castanya (comprada a la botiga de gastronomia italiana “Maestro di Modena”)
- Oli d’oliva verge extra
Preparació
- Rentem l’escarola, la centrifuguem i la tallem o partim en trossos més o menys petits.
- Tallem la magrana pel mig, i amb l’ajuda d’una ma de morter, la desgranem completament (així és com ho faig jo, us deixo un vídeo per si algú no sap com fer-ho.
- Tallem fel formatge fresc a daus o a tires. En una paella torrem els pinyons perquè deixin anar l’aroma, quan estiguin dauradets els retirem.
- Ja podem emplatar l’amanida; posem l’escarola, les granes de la magrana, el formatge i els pinyons daurats per damunt, ho amanim amb un raig d’oli d’oliva i finalment amb la reducció de castanya.
TEMPS APROXIMAT: 15′
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA PETITA VEGANA
Comentaris 0