Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Amanida de magranes, formatge fresc i reducció de castanya

Amanida de magranes, formatge fresc i reducció de castanya

Amanida de magranes, formatge fresc i reducció de castanya

Ingredients per a 4 persones

  • Una escarola
  • Una magrana (o un parell si són petites)
  • Formatge fresc de cabra (de Granges Armengol)
  • Pinyons
  • Reducció de castanya (comprada a la botiga de gastronomia italiana “Maestro di Modena”)
  • Oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Rentem l’escarola, la centrifuguem i la tallem o partim en trossos més o menys petits.
  2. Tallem la magrana pel mig, i amb l’ajuda d’una ma de morter, la desgranem completament (així és com ho faig jo, us deixo un vídeo per si algú no sap com fer-ho.
  3. Tallem fel formatge fresc a daus o a tires. En una paella torrem els pinyons perquè deixin anar l’aroma, quan estiguin dauradets els retirem.
  4. Ja podem emplatar l’amanida; posem l’escarola, les granes de la magrana, el formatge i els pinyons daurats per damunt, ho amanim amb un raig d’oli d’oliva i finalment amb la reducció de castanya.

 

TEMPS APROXIMAT: 15′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Laia Martinez Espinal
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA PETITA VEGANA

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

fifteen − 12 =

Pre-sale Questions