Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Crestes de tonyina i ou dur

Crestes de tonyina i ou dur

Crestes de tonyina i ou dur

Ingredients per a 4 persones

  • 2 llaunes de tonyina petites
  •  2 ous durs
  • De 4 a 8 cullerades de sofregit de tomàquet i ceba al gust
  • 10 crestes (obleas)

Preparació

  1. Es barreja la tonyina, els ous durs i el sofregit, tot trinxat ben petit. Això serà la pasta per omplir les crestes.
  2. Es posen totes les crestes en una plata per anar al forn, es posa una mica de pasta a cada una d’elles (al gust, depenent si les volem més o menys plenes), es doblen per la meitat i es segellen premen tot el volt amb una forquilla.
  3. Amb un pinzell, les pintem amb rovell d’ou (opcional) i les posem al forn a 180º fins que quedin ben daurades.
  4. Ja es poden treure i menjar ben calentes, que és quan són més bones!

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

8 − 5 =

Pre-sale Questions