Ingredients per a 4 persones
- 400 gr d’ arròs
- 800 ml de brou de pollastre
- 4 carxofes
- 2 o 3 botifarres blanques
- 2 o 3 botifarres negres
- 1 ceba
- 2 alls
- 1 cullerada de salsa de tomàquet
- Oli d’ oliva
Preparació
Triem les carxofes, tallant-les a làmines finetes. Posem oli d’ oliva a la paella i fem fregir les botifarres tallades a rodanxes ( si s’ens desfan, no passa res ) i les carxofes, deixem que es facin durant uns minuts i afegim la ceba i l’ all picats, els deixem sofregir i finalment incorporem el tomàquet.
Hi posem l’ arròs i el fem enrossir. Afegim el brou bullint i tastem per si hi faltés sal (normalement no cal, doncs les botifarres ja són salades i el brou també ja en porta). El deixem coure durant 20 minuts.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
Comentaris 0