Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Arròs amb carxofes i botifarres

Arròs amb carxofes i botifarres

Arròs amb carxofes i botifarres

Ingredients per a 4 persones

  • 400 gr d’ arròs
  • 800 ml de brou de pollastre
  • 4 carxofes
  • 2 o 3 botifarres blanques
  • 2 o 3 botifarres negres
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1 cullerada de salsa de tomàquet
  • Oli d’ oliva

Preparació

Triem les carxofes, tallant-les a làmines finetes. Posem oli d’ oliva a la paella i fem fregir les botifarres tallades a rodanxes ( si s’ens desfan, no passa res ) i les carxofes, deixem que es facin durant uns minuts i afegim la ceba i l’ all picats, els deixem sofregir i finalment incorporem el tomàquet.

Hi posem l’ arròs i el fem enrossir. Afegim el brou bullint i tastem per si hi faltés sal (normalement no cal, doncs les botifarres ja són salades i el brou també ja en porta). El deixem coure durant 20 minuts.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es

 

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

seventeen − 6 =

Pre-sale Questions