Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

“Montadito” de cranc

“Montadito” de cranc

“Montadito” de cranc

Ingredients per a 2 persones

  • 6 llesquetes de pa de baguet
  • 125 grs. de bastonets de cranc
  • 2 cullerades de maionesa
  • 1 ou dur
  • 6 cues de llagostí

Preparació

  1. Barregeu el cranc esmicolat o ratllat amb la maionesa.
  2. Ratlleu l’ ou dur.
  3. Feu bullir 2 minuts les cues de llagostí.

Muntatge: Sobre el pa, el cranc amb la maionesa. A damunt l’ ou dur i la gamba enfilada amb una broqueta.

 

AUTOR DE LA RECEPTA: Anna Fornell

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

1 × 3 =

Pre-sale Questions