Ingredients per a 10 persones
Base:
Massa “pastafrolla” del pastís de codony.
Farcit:
- 550 gr de formatge Philadelphia
- 200 gr de nata líquida
- 250 gr de sucre
- 3 ous
- 1/3 part d’un pot de melmelada de figues (370gr)
Preparació
- Per a la base del pastís, utilitzem la massa “pastafrola” sobrant de la recepta del pastís de codony. L’estirem i la repartim al fons del motlle rodó.
- Pel farcit, barrejar en un bol tots els ingredients i es barregen fins que quedi homogeni. Es pot fer servir la batedora perquè quedi ben fi.
- Amb el forn prèviament calent, coure una mica la “pastafrola” (5-10 minuts a 180º). Es retira del forn i es deixa refredar.
- Abocar la barreja a dins del motlle i posar-ho al forn. Cal coure a foc baix (150º) durant una hora i mitja.
- Treure-ho del forn i deixar-ho refredar.
- Una estona abans de servir, cobrir el pastís amb una mica de melmelada de figues (100 gr).
TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: La Núria a la cuina
Comentaris 0