Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Pastís de formatge amb melmelada de figues

Pastís de formatge amb melmelada de figues

Pastís de formatge amb melmelada de figues

Ingredients per a 10 persones

Base:
Massa “pastafrolla” del pastís de codony.

Farcit:

  • 550 gr de formatge Philadelphia
  • 200 gr de nata líquida
  • 250 gr de sucre
  • 3 ous
  • 1/3 part d’un pot de melmelada de figues (370gr)

Preparació

  1. Per a la base del pastís, utilitzem la massa “pastafrola” sobrant de la recepta del pastís de codony. L’estirem i la repartim al fons del motlle rodó.
  2. Pel farcit, barrejar en un bol tots els ingredients i es barregen fins que quedi homogeni. Es pot fer servir la batedora perquè quedi ben fi.
  3. Amb el forn prèviament calent, coure una mica la “pastafrola” (5-10 minuts a 180º). Es retira del forn i es deixa refredar.
  4. Abocar la barreja a dins del motlle i posar-ho al forn. Cal coure a foc baix (150º) durant una hora i mitja.
  5. Treure-ho del forn i deixar-ho refredar.
  6. Una estona abans de servir, cobrir el pastís amb una mica de melmelada de figues (100 gr).

 

TEMPS APROXIMAT: 2h
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:  La Núria a la cuina

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

four − 4 =

Pre-sale Questions