Ingredients per a 8 persones
- 250 gr de xocolata per fondre (tipus “Nestlé Postres”)
Farciment:
- Ametlles trossejades i torrades
- Trossos de nous, de pistatxos, de panses…
Preparació
1-Trossejar la xocolata i posar-la a l’interior d’una carmanyola que es pugui tapar i posar-la al microones.
2-Fondre la xocolata durant 2 minuts i mig al microones (jo utilitzo una carmanyola de vidre amb tapa hermètica).
3-Abocar la xocolata a dins d’uns motlles de silicona amb una cullera de postres (també pot anar bé una xeringa). En el cas que es vulguin farcir, abocar una mica de xocolata, després afegir-hi el farciment que es vulgui (aquest cop he posat trossos d’ametlles torrades o trossos d’anous) i acabar d’omplir.
4-Sacsejar el motlle un cop omplert a fi que la xocolata quedi ben repartida i no quedin grumolls a la part superior. Es pot passar també una espàtula de silicona per deixar-ho ben anivellat.
5-Deixar refredar la xocolata. Quan aquesta està a temperatura ambient, la podem posar a la nevera i que reposi unes hores (jo l’he preparat al vespre i l’he deixat reposar tota la nit).
6-Desemmotllar i posar els bombons damunt d’una plata per servir o a dins d’una capsa ben bonica per poder-los regalar.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: La Núria a la cuina
Comentaris 0