Ingredients per a 8 persones
- 2-3 pomes
- 250 grs. de farina
- 200 grs. d’ aigua
- 3 ous
- 50 gr d’ oli d’ oliva
- 20 grs de llevat en pols
- 1 culleradeta de sucre
- 1/2 culleradeta de sal
- oli de girasol per fregir els bunyols
- sucre per empolsinar-los
Preparació
- Batem els ous amb les varilles elèctriques, afegim la resta d’ingredients menys la poma.
- Tallem la poma pelada a daus.
- Escalfem oli abundant en una paella.
- Amb l’ajuda d’una cullera, posem un dau de poma dins la pasta i l’ arrebossem bé.
- Fregim els bunyols en l’ oli calent.
- Els posem damunt de paper absorbent i hi espolsem sucre pel damunt.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell
Comentaris 0