Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Bunyols de poma

Bunyols de poma

Bunyols de poma

Ingredients per a 8 persones

  • 2-3 pomes
  • 250 grs. de farina
  • 200 grs. d’ aigua
  • 3 ous
  • 50 gr d’ oli d’ oliva
  • 20 grs de llevat en pols
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1/2 culleradeta de sal
  • oli de girasol per fregir els bunyols
  • sucre per empolsinar-los

Preparació

  1. Batem els ous amb les varilles elèctriques, afegim la resta d’ingredients menys la poma.
  2. Tallem la poma pelada a daus.
  3. Escalfem oli abundant en una paella.
  4. Amb l’ajuda d’una cullera, posem un dau de poma dins la pasta i l’ arrebossem bé.
  5. Fregim els bunyols en l’ oli calent.
  6. Els posem damunt de paper absorbent i hi espolsem sucre pel damunt.

 

TEMPS APROXIMAT:
DIFICULTAT: Baixa

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

three × 1 =

Pre-sale Questions