Ingredients per a 8 persones
- 200 gr de nata per muntar
- 2 sobres de sucre avainillat (de 8 grs)
- 100 gr de sucre
- 500 gr de formatge mascarpone
- 200 gr de melindros o similar
- 250 ml de café fred
- Cacau en pols per espolsar*
Per decorar:
- Trossets de xocolata o boletes o galetes.
Preparació
Munteu la nata amb la vainillina. Barrejeu el mascarpone amb el sucre, i hi afegiu la nata remenat suaument.
Poseu els melindros al fons dels bols o copes amples, i els xopeu amb el café. Després ho cobriu amb la barreja de mascarpone i nata. Hi espolseu una mica de pols de cacau, i feu una altra capa: melindros, café, mascarpone. La pols de cacau de l’última capa li posareu abans de servir. Deixe-ho a la nevera ( al menys unes 3 hores, i millor un dia per l’ altre).
Espolseu amb cacau i decoreu. Ja ho podeu servir…
* Si no teniu cacau en pols, podeu fer servir una mica de xocolata fondant ratllada ben fina.
TEMPS APROXIMAT: —
DIFICULTAT: Baixa
AUTORA DE LA RECEPTA: Anna Fornell
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A:
M’agrada cuinar – annafs-cuinafcil.blogspot.com.es
Comentaris 0