Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Arròs blanc amb verdures

Arròs blanc amb verdures

Arròs blanc amb verdures

Ingredients per a 4 persones

  • 4 tasses d’arròs blanc
  • 4 xampinyons grans
  • Mig manat d’espàrrecs verds
  • Mig carabassó
  • Mitja albergínia
  • 6 mongetes tendres
  • 1 pebrot verd
  • Mig pebrot vermell
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • Mig porro
  • Oli i sal

Preparació

  1. Netejar les verdures i tallar-les a daus petits.
  2. Coure-les a foc lent amb una mica d’oli, començant per la pastanaga, el pebrot i la mongeta tendra i mantenint la cassola tapada.
  3. Salpebrar-ho al gust.
  4. Coure l’arròs uns 17 minuts. L’escorrem bé per extreure el midó.
  5. Per muntar el plat col•loquem una capa d’arròs i una de verdures successivament fins a acabar els ingredients.
  6. Servir calent.

 

TEMPS APROXIMAT: 45′
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Montserrat Bascompte

 

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

14 − five =

Pre-sale Questions