Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Coulant de cacauet amb cremós de xocolata

Coulant de cacauet amb cremós de xocolata

Coulant de cacauet amb cremós de xocolata

Ingredients per a 12 persones

Ingredients per 12 coulants individuals:

         COULANTS:

  • 8 rovells
  • 120 gr de sucre
  • 120 gr de pasta de cacauet
  • 120 gr de mantega
  • 1 clara muntada a punt de neu

 

CREMÓS DE XOCOLATA:

  • 230 gr de xocolata del 70% de cacau
  • 250 gr de llet
  • 250 gr de nata
  • 5 rovells
  • 60 gr de sucre

Preparació

PREPARACIÓ UTILITZANT THERMOMIX

COULANTS:

  1. Tirem el sucre al vas (ben sec) i el fem pols programant 10 segons velocitat 5-10 progressiu. Reservem a part.
  2. Posem la papallona al vas i muntem la clara d’ou programant un minut velocitat 4. Reservem a part.
  3. Sense netejar el vas hi afegim la mantega i pasta de cacauet i programem 4 minuts, 80º, velocitat 3 fins a fer-ne una pasta homogènia.
  4. Afegim els rovells i el sucre i, sense programar temperatura, barregem 2 minuts a velocitat 4.
  5. Ho posem en un bol i amb l’ajut d’una espàtula incorporem la clara a punt de neu que tenim reservada.
  6. Posem la barreja en motlles individuals untats amb mantega i farina i ho posem al congelador.
  7. A l’hora de servir s’ha de tenir el forn calen a 200º i posar-hi els coulants directament del congelador. El temps de cocció serà, com a màxim, 10 minuts. Recordeu que ha de quedar cru de dintre.

CREMÓS DE XOCOLATA:

1. Triturar la xocolata fins a fer-la pols programant 10 segons velocitat 5-10 progressiu.
2. Afegiu la resta d’ingredients i programeu 7 minuts, 80º i velocitat 4. Retireu del vas així que la màquina pari.

PRESENTACIÓ FINAL:

Desemmotllar els coulants i servir sobre un fons de cremós de xocolata.

 

TEMPS APROXIMAT: 15′
DIFICULTAT: Baixa

AUTOR DE LA RECEPTA: Xevi Vilardell Bascompte

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

four + seven =

Pre-sale Questions