Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Galetes de xocolata amb ametlles

Galetes de xocolata amb ametlles

Galetes de xocolata amb ametlles

Ingredients

  • 250 gr de farina
  • 125 gr d’ametlles
  • 50 gr de cacau amarg
  • 125 gr de mantega
  • 140 gr de sucre morè
  • 2 ous
  • 1 pessic de sal

Preparació

En un bol, barrejar la farina, el cacau i el pessic de sal. En un altre, treballar la mantega i el sucre amb una batedora elèctrica fins a obtenir una crema. En aquesta crema, afegir-hi un ou sencer i un rovell. Tot seguit incorporar-hi els ingredients secs i 75 gr de les ametlles triturades ben fines. Barrejar fins que quedi una pasta homogènia. Embolicar-la amb film transparent i posar-la mitja hora a la nevera.

Estirar la pasta sobre una superfície lleugerament enfarinada fins que quedi d’un gruix de mig centímetre aproximadament. Tallar les galetes amb la forma desitjada i posar-les en una safata que pugui anar al forn, una mica separades entre elles. Batre a punt de neu la clara d’ou que ens queda i utilitzar-la per a glassejar les galetes (pintar-les amb l’ajuda d’un pinzell). Triturar toscament les ametlles que ens queden i espolvorejar-les per sobre les galetes. Posar-ho al forn durant 10 o 15 minuts fins que estiguin dorades a 180º amb el forn pre escalfat. Tot seguit, deixar-les refredar sobre una reixa.

 

TEMPS APROXIMAT: 1h
DIFICULTAT: Baixa

AUTORA DE LA RECEPTA: Lourdes Pagès

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

7 + five =

Pre-sale Questions