Ingredients per a 2 persones
- 6 plaques de canelons
- 12 escamarlans
- 1 pot de bolets variats (180g pes net)
- ½ ceba i un dent d’all
- ½ c/p farigola
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
Per a la crema de foie:
- 100g de foie
- 50ml de nata per cuinar
- 50ml de brou de pollastre
- 1 rovell d’ou
- ½ c/p de farina de panís
- Sal
Preparació
Coure les planxes de canelons segons les instruccions.
Netejar i pelar els escamarlans i taller en daus petits i reservar. Escórrer els bolets i tallar de la mateixa mida que els escamarlans.
Picar la ceba i l’all sofregir. En una altre paella, posem una mica d’oli i saltar els bolets. Quan estigui el sofregit de la ceba i l’all, afegim els bolets, els escamarlans, la farigola i ho saltem uns minuts afegint la sal i el pebre.
Piquem una mica en una trituradora per que quedi tot igual. Ho posem dins d’una màniga pastissera i farcim els canelons que els tindrem al damunt d’un drap de cuina sec. Disposem els canelons en una font apte pel forn.
Preparem la salsa:
Posem la nata i el brou a bullir i barregem amb la farina de panís. Remoure bé i afegir el foie i el rovell. Deixem uns minuts al foc sense para de remenar, per que espesseixi una mica però sense que arrenqui a bullir.
Posem la salsa pel damunts dels canelons i ho gratinem al forn. Servim calent.
RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es
Comentaris 0