Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Canelons d’escamarlans, bolets i crema de foie

Canelons d’escamarlans, bolets i crema de foie

Canelons d’escamarlans, bolets i crema de foie

Ingredients per a 2 persones

  • 6 plaques de canelons
  • 12 escamarlans
  • 1 pot de bolets variats (180g pes net)
  • ½ ceba i un dent d’all
  • ½ c/p farigola
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

Per a la crema de foie:

  • 100g de foie
  • 50ml de nata per cuinar
  • 50ml de brou de pollastre
  • 1 rovell d’ou
  • ½ c/p de farina de panís
  • Sal

Preparació

Coure les planxes de canelons segons les instruccions.

Netejar i pelar els escamarlans i taller en daus petits i reservar. Escórrer els bolets i tallar de la mateixa mida que els escamarlans.

Picar la ceba i l’all sofregir. En una altre paella, posem una mica d’oli i saltar els bolets. Quan estigui el sofregit de la ceba i l’all, afegim els bolets, els escamarlans, la farigola i ho saltem uns minuts afegint la sal i el pebre.

Piquem una mica en una trituradora per que quedi tot igual. Ho posem dins d’una màniga pastissera i farcim els canelons que els tindrem al damunt d’un drap de cuina sec. Disposem els canelons en una font apte pel forn.

Preparem la salsa:

Posem la nata i el brou a bullir i barregem amb la farina de panís. Remoure bé i afegir el foie i el rovell. Deixem uns minuts al foc sense para de remenar, per que espesseixi una mica però sense que arrenqui a bullir.

Posem la salsa pel damunts dels canelons i ho gratinem al forn. Servim calent.

RECEPTA PUBLICADA ORIGINALMENT A: LA CUINA DE L’ERI – lacuinadeleri.blogspot.com.es

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

four × 5 =

Pre-sale Questions