Radi: DEsactivat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cercar

Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà

Ingredients per a 2 persones

  • 1 o 2 Filets de bacallà congelat
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre
  • Sal maldón

Preparació

  1. Deixar descongelar una mica el bacallà fins que sigui més fàcil de tallar.
  2. Tallar làmines ben fines de bacallà amb el ganivet (perquè sigui fàcil de tallar cal que encara estigui força congelat).
  3. Posar el bacallà tallat a un plat i amanir-ho amb el pebre negre, la sal maldón i l’oli d’oliva.
  4. Deixar reposar uns minutets fins que el bacallà estigui completament descongelat.

AUTOR DE LA RECEPTA: Marta Soler Sellés

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb

2 × five =

Pre-sale Questions